Computer Specialist Maasbracht

Computer Specialist? Wij helpen u in Maasbracht!

Computer Specialist

Voor computer specialist in Maasbracht belt u deze ochtend 077-2061026! Ook voor het onderhoud en service van uw computer, laptop of pc staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar.

Jarenlange ervaring: ComputerSpoedService Maasbracht werkt uitsluitend met gekwalificeerde computerreparateurs en levert naast reparaties ook onderdelen. Wij zijn ervaren computer reparateur en plaatsen volgens de ISO en NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat er goed gerepareerd is en bent u verzekerd van garantie. Problemen worden hiermee voorkomen.

Wij hebben drie oplossingen:
Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, u geeft het af op ons hoofdkantoor.

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.

Wij helpen u aan de telefoon of sturen een monteur langs. Onze servicemonteurs hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw reparatie vaak deze ochtend uitvoeren. Mocht dit onverhoopt niet kunnen, dan nemen we het apparaat mee en krijgt u tijdelijk een vervangende laptop als u dat wilt. Onze monteur op locatieservice boekt u vanaf €70,00 inclusief diagnose en kleine reparatie!

Computer Specialist Maasbracht: nu reparatie of advies nodig?
Nu hulp of advies nodig over computer specialist of de verschillende soorten computers en beveiligingsmaatregelen die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen?

» Bel 077-2061026: wij zijn overdag en 's avonds bereikbaar voor computer specialist.

Computer defect en/of software probleem in Maasbracht?

Heeft u computerhulp nodig of bent u slachtoffer van een virusaanval? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 077-2061026. Bij ons regelt u een reparatie snel en gemakkelijk!

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een erkende monteur langs. Dus heeft u computerschade of software problemen in Maasbracht en wenst U hulp, bel ons. Onze computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren.

Direct hulp in Maasbracht. Na uw melding komen we direct in actie. Wilt u schade melden of onderdelen bestellen? Bel 077-2061026

Wij hebben drie pakketten: Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, u geeft het af op ons hoofdkantoor.

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.
Bezoek aan huis doen wij vanaf €70,- incl. diagnose en een kleine reparatie. Computerhulp Maasbracht helpt u graag met de reparatie (en/of vervanging van): computers, pc's, laptops en monitors. Top advies, snel op locatie in Maasbracht. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u een passend advies bij het maken van de juiste keuze. Bekijk hier onze tarieven »

Bel deze middag nog met 077-2061026 en we helpen u direct. Wij helpen U in de gehele regio en omgeving, dus ook in: Venlo, Ittervoort, Roermond, Weert, en uiteraard in Maasbracht.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Computer Specialist Maasbracht
077-2061026