Computer service Leerdam

Computer service? Wij helpen u in Leerdam!

Computer service

Voor computer service in Leerdam belt u deze ochtend 078-2048021! Ook voor het onderhoud en service van uw computer, laptop of pc staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar.

Jarenlange ervaring: ComputerSpoedService Leerdam werkt uitsluitend met gekwalificeerde computerreparateurs en levert naast reparaties ook onderdelen. Wij zijn erkend computer reparateur en plaatsen volgens de ISO en NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat er goed gerepareerd is en bent u verzekerd van garantie. Problemen worden hiermee voorkomen.

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.

Wij helpen u aan de telefoon of sturen een monteur langs. Onze servicemonteurs hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw reparatie vaak deze ochtend uitvoeren. Mocht dit onverhoopt niet kunnen, dan nemen we het apparaat mee en krijgt u tijdelijk een vervangende laptop als u dat wilt. Onze monteur op locatieservice boekt u vanaf €37,50 inclusief diagnose en kleine reparatie!

Computer service Leerdam: nu reparatie of advies nodig?
Nu hulp of advies nodig over computer service of de verschillende soorten computers en beveiligingsmaatregelen die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen?

» Bel 078-2048021: wij zijn overdag en 's avonds bereikbaar voor computer service.

Computer defect en/of software probleem in Leerdam?

Heeft u computerhulp nodig of bent u slachtoffer van een virusaanval? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 078-2048021. Bij ons regelt u een reparatie snel en gemakkelijk!

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een gecertificeerde monteur langs. Dus heeft u computerschade of software problemen in Leerdam en wenst U hulp, bel ons. Onze gecertificeerde computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren.

Direct hulp in Leerdam Na uw melding komen we direct in actie. Wilt u schade melden of onderdelen bestellen? Bel 078-2048021

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.
Bezoek aan huis doen wij vanaf €37,50 incl. diagnose en een kleine reparatie. Computerhulp Leerdam helpt u graag met de reparatie (en/of vervanging van): computers, pc's, laptops en monitors. Top advies, snel op locatie in Leerdam. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u een passend advies bij het maken van de juiste keuze.

Bel deze middag nog met 078-2048021 en we helpen u direct. Wij helpen U in de gehele regio en omgeving, dus ook in: Dordrecht, Papendrecht, Arkel, en uiteraard in Leerdam.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Computer service Leerdam
078-2048021