Software update

Software update? Wij helpen u!

Als uw laptop af en toe uitvalt, traag reageert of foutmeldingen laat zien, is er iets mis. Vaak zijn problemen met een laptop of notebook gemakkelijk te verhelpen, maar soms is er meer aan de hand. Wij helpen u graag met een grondige check van computer of laptop.

Soms gaat het om een verouderde versie van software die de vertraging of problemenveroorzaakt.

Het updaten van software doen wij graag en grondig !�

Door onze ruime ervaring in het repareren en installeren van laptops en notebooks weten wij de problemen vaak snel te verhelpen. We hebben bijvoorbeeld ervaring met het repareren van de processor, het beeldscherm, de usb-poorten en het verhelpen van problemen met software en de accu. Ook kunnen wij u helpen met het veilig en grondig verwijderen van virussen, en het voorkomen van een nieuwe aanval. ook kunnen wij in sommige gevallen ervoor zorgen dat uw software zichzelf "automatisch" bijwerkt,�dan heeft U hier nooit meer last van.

Voor telefonische hulp voor uw defecte laptop kunt u contact opnemen met 085-7605749, onze medewerkers helpen u graag met het oplossen van al uw laptopproblemen. Mocht het telefonisch niet lukken de problemen op te lossen, dan komt er een software specialist bij u thuis. Vaak komen onze gecertificeerde monteurs de volgende werkdag nog langs om de problemen te verhelpen.

Software update? Wij helpen u dag en nacht!

085-7605749