Computer service Limmen

Computer service? Wij helpen u in Limmen!

Computer service

Voor computer service in Limmen belt u deze middag 072-7600525! Ook voor het onderhoud en service van uw computer, laptop of pc staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar.

Jarenlange ervaring: ComputerSpoedService Limmen werkt uitsluitend met gekwalificeerde computerreparateurs en levert naast reparaties ook onderdelen. Wij zijn ervaren computer reparateur en plaatsen volgens de ISO en NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat er goed gerepareerd is en bent u verzekerd van garantie. Problemen worden hiermee voorkomen.

Wij hebben drie oplossingen:
Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, of u komt op afspraak langs bij één van de servicecentra.

LET OP: Wij hebben vijf Servicecentra Amstelveen, Amsterdam, Leiden, Nieuw-Vennep en Utrecht CS.


Wij helpen u aan de telefoon of sturen een monteur langs. Onze servicemonteurs hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw reparatie vaak deze middag uitvoeren. Mocht dit onverhoopt niet kunnen, dan nemen we het apparaat mee en krijgt u tijdelijk een vervangende laptop als u dat wilt. Onze monteur op locatieservice boekt u vanaf €70,00 inclusief diagnose en kleine reparatie!

Computer service Limmen: nu reparatie of advies nodig?
Nu hulp of advies nodig over computer service of de verschillende soorten computers en beveiligingsmaatregelen die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen?

» Bel 072-7600525: wij zijn overdag en 's avonds bereikbaar voor computer service.

Computer defect en/of software probleem in Limmen?

Heeft u computerhulp nodig of bent u slachtoffer van een virusaanval? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 072-7600525. Bij ons regelt u een reparatie snel en gemakkelijk!

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een erkende monteur langs. Dus heeft u computerschade of software problemen in Limmen en wenst U hulp, bel ons. Onze computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren.

Direct hulp in Limmen. Na uw melding komen we direct in actie. Wilt u schade melden of onderdelen bestellen? Bel 072-7600525

Wij hebben drie pakketten: Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, u geeft het af op ons hoofdkantoor.

LET OP: Wij hebben vijf Servicecentra in Nederland.
Bezoek aan huis doen wij vanaf €70,- incl. diagnose en een kleine reparatie. Computerhulp Limmen helpt u graag met de reparatie (en/of vervanging van): computers, pc's, laptops en monitors. Top advies, snel op locatie in Limmen. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u een passend advies bij het maken van de juiste keuze. Bekijk hier onze tarieven »

Bel deze middag nog met 072-7600525 en we helpen u direct. Wij helpen U in de gehele regio en omgeving, dus ook in: Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, , en uiteraard in Limmen.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Computer service Limmen
072-7600525