Computer installatie IJsselmuiden

Computer installatie? Wij helpen u in IJsselmuiden!

Computer installatie

Voor computer installatie in IJsselmuiden belt u vandaag 038-2038048! Ook voor het onderhoud en service van uw computer, laptop of pc staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar.

Jarenlange ervaring: ComputerSpoedService IJsselmuiden werkt uitsluitend met gekwalificeerde computerreparateurs en levert naast reparaties ook onderdelen. Wij zijn erkend computer reparateur en plaatsen volgens de ISO en NEN norm. Dat geeft u 100% zekerheid dat er goed gerepareerd is en bent u verzekerd van garantie. Problemen worden hiermee voorkomen.

Wij hebben vier oplossingen:
Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, u geeft het af op ons hoofdkantoor of wij halen en brengen u pc of laptop. Vaak de goedkoopste oplossing.

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.

Wij helpen u aan de telefoon of sturen een monteur langs. Onze servicemonteurs hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw reparatie vaak vandaag uitvoeren. Mocht dit onverhoopt niet kunnen, dan nemen we het apparaat mee en krijgt u tijdelijk een vervangende laptop als u dat wilt. Onze monteur op locatieservice boekt u vanaf €37,50 inclusief diagnose en kleine reparatie!

Computer installatie IJsselmuiden: nu reparatie of advies nodig?
Nu hulp of advies nodig over computer installatie of de verschillende soorten computers en beveiligingsmaatregelen die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om de hoogste graad van beveiliging te behalen?

» Bel 038-2038048: wij zijn overdag en 's avonds bereikbaar voor computer installatie.

Computer defect en/of software probleem in IJsselmuiden?

Heeft u computerhulp nodig of bent u slachtoffer van een virusaanval? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 038-2038048. Bij ons regelt u een reparatie snel en gemakkelijk!

Wij helpen u direct aan de telefoon of we sturen een erkende monteur langs. Dus heeft u computerschade of software problemen in IJsselmuiden en wenst U hulp, bel ons. Onze computerreparateurs werken zes dagen per week en zijn dagelijks bij u in de buurt om reparaties uit te voeren.

Direct hulp in IJsselmuiden. Na uw melding komen we direct in actie. Wilt u schade melden of onderdelen bestellen? Bel 038-2038048

Wij hebben vier pakketten: Wij helpen u op afstand (telefonisch), de monteur komt bij u langs, u geeft het af op ons hoofdkantoor of wij halen en brengen u pc of laptop.

LET OP: Wij hebben geen winkels en repareren geen monitors en printers.
Bezoek aan huis doen wij vanaf €49,95 incl. diagnose en een kleine reparatie. Computerhulp IJsselmuiden helpt u graag met de reparatie (en/of vervanging van): computers, pc's, laptops en monitors. Top advies, snel op locatie in IJsselmuiden. Onze medewerkers weten exact wat er bij uw computersysteem past. Uiteraard krijgt u een passend advies bij het maken van de juiste keuze. Bekijk hier onze tarieven »

Bel deze middag nog met 038-2038048 en we helpen u direct. Wij helpen U in de gehele regio en omgeving, dus ook in: Zwolle, Kampen, Meppel, Havelte, en uiteraard in IJsselmuiden.

Lees onze reviews op klantenvertellen.nl:
Beoordeling door klanten: 7.9/10
» 209 beoordelingen

Computer installatie IJsselmuiden
038-2038048